Без вдовиците на Тодор Колев ще премине поменът за 10-годишнината от

...
Без вдовиците на Тодор Колев ще премине поменът за 10-годишнината от
Коментари Харесай

Без вдовиците на Тодор Колев за годишнината от смъртта му

Без вдовиците на Тодор Колев ще премине поменът за 10-годишнината от смъртта на огромния артист, написа " Ретро ". Той ни напусна на 15 февруари 2013 година след тежко боледуване от рак. Паметта му ще бъде почетена от неговите деца – щерка му Албена и сина му Александър.

Последната жена Мария обаче нямало да се прибере от Гърция, с цел да посети гроба му. В последните 2 години тя обитава в южната ни съседка, където замина да живее дружно със сина си от първия й брак. Благоевградчанката, с която Колев остана до последния си мирис, решила да загърби живота у нас след правосъдните саги с неговите две деца от предходните му бракове – Албена и Александър.

След гибелта му сред тях породиха разногласия за наследството, което артистът остави. Тъй като не съумяха да го поделят непринудено, се стигна до правосъдно дело за подялба на жилището му в столицата в близост до огромен мол, както и два гаража и помещение за магазин в Благоевград.

Мария се бе покрила месеци наред и децата на актьора споделиха в медиите, че не съумяват да се свържат с нея и да задействат процедурата. Те заведоха дело за пропуснати изгоди и трябваше тя да им заплати, че е употребила парцелите, без да ги обезпечава финансово.

През 2020 година правосъдните им разправии завършиха и те съумяха да си разделят публично наследството.

За помена няма да се върне и втората му брачна половинка Йорданка – майка на сина му Александър. С нея той изкарва най-дългия си брак, само че от дълго време шуменлийката живее в Канада. Тя остава там още през 1993 година, когато артистът е изпратен като културен аташе в канадското посолство.

Жената е пенсионерка от дълго време. В Канада живее с щерка и от първия си брак и се грижи за внучката си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР